Vote for this post Share this post on:

I december 2022 indgik vi et IR-samarbejde med Scandinavian Medical Solutions, der efter en forrygende fundamental udvikling og grundig aktionærpleje har oplevet en særdeles positiv udvikling.

Samarbejdet mellem Scandinavian Medical Solutions og Vækstaktier har nu rundet 11 måneder. Scandinavian Medical Solutions har en tydelig tilgang til sin kommunikation, der understøtter værdien af vores samarbejde, ligesom det blev anerkendt, da selskabet vandt prisen som Årets børsnoterede vækstvirksomhed i 2023.

Siden vi indgik et samarbejde med Scandinavian Medical Solutions i starten af december 2022, har vi delt 46 selskabsspecifikke indlæg om Scandinavian Medical Solutions, der er blevet delt på tværs af vores hjemmeside samt Facebookkanaler. Det har resulteret i en markant synlighed blandt de danske vækstinvestorer, og har konkret opnået et reach på mere end 100.000 personer fordelt over alle indlæggene. Derudover oplever Scandinavian Medical Solutions ligesom andre mindre danske vækstselskaber synlighed, når vi hver uge udsender vores ”Ugen på vækstbørsen” eller skriver andre unikke indlæg.

Med en kommunikationspolitik som hos Scandinavian Medical Solutions, der sikrer løbende informationer og nyheder til markedet, øges værdien af vores platform yderligere, da vi får flere meddelelser at kommunikere til vores læsere og medlemmer, der gerne vil følge udviklingen blandt de mindre danske vækstaktier. Målt på antallet af indlæg om Scandinavian Medical Solutions på vores platform, har vi gennemsnitligt næsten delt et indlæg hver uge.

Læs også: DecideAct har oplevet markant vækst i handelsvolumen samt tilgang af Nordnet-aktionærer.

Fordoblet antallet af Nordnet-aktionærer

Den flotte fundamentale udvikling og fokus på aktionærpleje har gavnet aktien. Scandinavian Medical Solutions blev børsnoteret til en tegningskurs på 5,00 kroner i 2021, og handles i skrivende stund omkring kurs 10.

Allerede inden vi indgik et samarbejde med Scandinavian Medical Solutions var aktien blandt de mest handlede på First North DK. I 2022 opgjorde vi aktien til at være den fjerdemest handlede aktie på First North DK. I 2023 har Scandinavian Medical Solutions dog oplevet en væsentlig fremgang, og er målt på de første tre kvartaler den mest handlede aktie på First North DK i 2023. Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

I de 11 måneder op til vores samarbejde oplevede Scandinavian Medical Solutions ifølge vores beregninger en gns. daglig handelsvolumen på ca. 219 tusinde kroner. Dette er beregnet ud fra aktiens lukkekurs på en given dag ganget med antallet af handlede aktier samme dag. I de 11 måneder hvor vi har samarbejdet med Scandinavian Medical Solutions, og selskabet har fortsat sin imponerende udvikling og kommunikative arbejde, har aktien oplevet en gns. daglig handelsvolumen på ca. 626 tusinde kroner. Det svarer til en fremgang på over 180%.

Scandinavian Medical Solutions har samtidig oplevet en markant fremgang i antallet af Nordnet-aktionærer, som er denne investortype, som selskabet henvender sig til gennem vores platform. Scandinavian Medical Solutions havde i november 2022 – før vi indgik et samarbejde – registreret 790 aktionærer på Nordnet. Dette er i november 2023 vokset til 1.799 aktionærer, hvorfor Scandinavian Medical Solutions har mere end fordoblet antallet af Nordnet-aktionærer det seneste år.

Du kan følge udviklingen hos Scandinavian Medical Solutions på Vækstaktiers hjemmeside, hvor vi følger selskabets nyheder, og sikrer kontinuerlig synlighed blandt eksisterende og potentielle aktionærer.

Post tags Vote for this post Share this post on:
Avatar Jonas Jakobsen

Author: Jonas Jakobsen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *