Vote for this post Share this post on:

EgnsINVEST Ejd. Tyskland er et af de ældre og mere modne selskaber på First North. I september 2023 indgik selskabet et samarbejde med vores platform, Vækstaktier.

EgnsINVEST Ejd. Tyskland har oplevet en bemærkelsesværdig udvikling i antallet af aktionærer på Nordnet, siden de i september indgik et samarbejde med Vækstaktier. Personligt har jeg fulgt udviklingen i antallet af Nordnet-aktionærer siden sommeren 2021, hvor min opgørelse for februar 2024 viser, at aktien nu har nået det højeste antal af Nordnet-aktionærer i den periode, hvor jeg har fulgt antallet af Nordnet-aktionærer for de danske First North aktier.

Det kan være svært at tiltrække de private aktionærer – særligt når man som EgnsINVEST Ejd. Tyskland har en relativ lille aktionærbase, og derfor har færre ”ambassadører” i markedet. Fra september 2023, hvor vi indgik et samarbejde, frem til februar 2024 har EgnsINVEST dog oplevet en fremgang fra 75 aktionærer på Nordnet til 88 aktionærer. Det er en begrænset fremgang målt i antal, men svarer til en procentuel fremgang på hele 17,33%, hvilket er ganske flot, også sammenlignet med flere af de sammenlignelige aktier.

FastPassCorp er ligesom EgnsINVEST Ejd. Tyskland et af de ældre selskaber på First North med relativt få aktionærer på Nordnet. FastPassCorp har i samme periode (fra september 2023 til februar 2024) oplevet en nedgang på 10%, hvilket betyder, at EgnsINVEST Ejd. Tyskland har overhalet FastPassCorp i antallet af Nordnet-aktionærer. Swiss Properties Invest, der ligeledes beskæftiger sig med ejendomme, og er noteret på First North, har også oplevet en nedgang i perioden.

EgnsINVEST EJd. Tyskland har således på trods af en faldende aktiekurs formået at tiltrække nye aktionærer i en periode, hvor andre aktier har mistet aktionærer. Det kan bl.a. tilskrives et øget fokus på synlighed i markedet, hvor de med et samarbejde med Vækstaktier-platformen opnår markant øget synlighed i relation til selskabsnyt, ligesom vi også har lavet en Q&A med selskabets CEO, som du kan læse her.

Grafen nedenunder illustrerer udviklingen i antallet af aktionærer på Nordnet for EgnsINVEST Ejd. Tyskland, og viser, at aktien er på sit højeste i den periode, hvor jeg har fulgt udviklingen, og har oplevet en pæn fremgang, siden vores samarbejde begyndte.

Post tags Vote for this post Share this post on:
Avatar Jonas Jakobsen

Author: Jonas Jakobsen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *