Vote for this post Share this post on:

I marts 2023 indgik vi et IR-samarbejde med DecideAct med fokus på at øge synligheden blandt de private aktionærer.

Dette samarbejde har nu rundet 8 måneder, og i perioden har vi delt 23 indlæg på vores hjemmeside, der ligeledes er delt i vores Facebooknetværk bestående af mere end 12.000 medlemmer. Dertil er der udsendt to separate nyhedsbreve om selskabet, der begge har oplevet en åbningsrate på over 40% blandt vores i dag mere end 3.700 modtagere.

Disse tiltag har resulteret i en markant synlighed blandt de private vækstinvestorer, og desuden sikret en væsentlig eksponering under selskabets fortegningsemission i tredje kvartal 2023, hvor selskabet lykkedes at hente maksimumudbuddet på 12 mio. kroner.

Markant vækst i handelsvolumen

I de 8 måneder op til vores samarbejde har vi opgjort aktiens gennemsnitlige daglige handelsvolumen til ca. 11,7 tusinde kroner. I denne periode oplevede aktien 35 handelsdage uden handel med aktien. Dette er beregnet ud fra aktiens lukkekurs på en given dag ganget med antallet af handlede aktier samme dag. I de efterfølgende 8 måneder, hvor DecideAct har været en del af Vækstaktier-platformen og generelt haft fokus på kommunikation, er den gennemsnitlige daglige handelsvolumen vokset til 50,7 tusinde kroner, mens aktien har haft 22 handelsdage uden handel. Det svarer til en vækst på over 300%, hvilket også skyldes et lavt udgangspunkt. Denne udvikling betyder, at DecideAct er gået fra at være blandt de fem mindst handlede aktier på First North DK i 2022, til at befinde sig omkring midterfeltet målt på de første ni måneder i 2023. Du kan læse mere om handelsaktiviteten i de første ni måneder i 2023 på First North DK her.

DecideAct har ikke kun oplevet en vækst i handelsaktiviteten. De har også oplevet en tilgang af Nordnet-aktionærer, som er denne investortype, som selskabet henvender sig til gennem vores platform. DecideAct havde i februar 2023 registreret 598 aktionærer på Nordnet, hvilket var vokset til 662 aktionærer i oktober 2023. Det svarer til en fremgang på over 10%.

Du kan følge udviklingen hos DecideAct på Vækstaktiers hjemmeside, hvor vi følger selskabets nyheder, og sikrer kontinuerlig synlighed blandt eksisterende og potentielle aktionærer.

Post tags Vote for this post Share this post on:
Avatar Jonas Jakobsen

Author: Jonas Jakobsen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *